Link-uri utile

Următoarele alegeri europene vor avea loc între 23 și 26 mai 2019. Găsește aici toate informațiile despre cum și unde poți vota.

Activitatea Parlamentului îți afectează numeroase aspecte din viața de zi cu zi. Votul tău poate conta cu adevărat.

UE se implică în multe lucruri, de la stimularea comerțului la protecția consumatorilor și încurajarea cercetării. UE schimbă orașul tău și regiunea ta. Află care sunt beneficiile tale.

Europa pe telefonul tău: descoperă prezentul și viitorul UE cu aplicația noastră.

Dorești să descarci materiale cum ar fi afișe și carduri, pentru a le tipări sau pentru a le partaja? Vizitează Centrul nostru de descărcare.

Alătură-te evenimentului nostru de pe Facebook legat de alegerile europene

Poți afla informații despre activitatea Parlamentului European și despre chestiunile de actualitate de pe site-ul nostru, http://www.europarl.europa.eu/news/ro.

Ai dori să știi mai multe despre Biroul de legătură al Parlamentului European din țara ta? Află mai multe informații aici.

Mai jos, vei găsi numeroase exemple ale modului care Uniunea Europeană investește, capacitează și protejează:

#EUandME - Descoperă materiale video și povești despre instrumentele și oportunitățile pe care UE le oferă tinerilor săi cetățeni pentru a-și urmări interesele.

#EUInvests - Descoperă povești de viață reale despre modul în care investițiile UE au contribuit concret la schimbări în regiunea ta și găsește materiale pentru a promova acțiunile UE în activitățile tale de comunicare.

#EUprotects - Descoperă lanțuri de eroi obișnuiți care cooperează pe teren pentru a-i proteja pe cetățeni.

Descoperă aici mai multe despre dezvoltarea regională și urbană în UE.