Intră în jocul
celor 12 steluțe!

Acceptă misiunile!

Ești gata să încurajezi oamenii să voteze la alegerile europene? Acceptă provocarea noastră și intră în jocul celor 12 steluțe pentru a avea un rol important în promovarea democrației europene!

Strânge steluțele

Este ușor să participi! Vei trece prin 4 probe diferite care îți vor pune la încercare creativitatea și perseverența. Scopul: promovarea importanței participării la vot la alegerile europene din 26 mai 2019.

Deblochează recompensele

Odată ce vei obține cele 12 steluțe, ai putea fi eligibil pentru una dintre recompense. Dacă vei fi printre primele 500 de persoane care vor obține toate cele 12 steluțe, vei primi un set de materiale „De data asta votez”, conținând un steag, un stilou, 20 de cartoline și 20 de stickere. Acest set te-ar putea ajuta să promovezi chiar mai mult alegerile europene.

Următoarele 500 de persoane vor primi setul de materiale #DeDataAstaVotez, care conține 20 de cartoline și 20 de stickere.

Toți cei care vor finaliza toate probele și vor obține cele 12 steluțe vor primi insigna noastră digitală pe care o poți posta pe social media și, în plus, un certificat de apreciere.